TUTUSTU LAURAAN

Moikka, mä oon Laura. Valmistuin puheterapeutiksi alkuvuodesta 2020. Olen valmistumisen jälkeen työskennellyt yksityisellä sektorilla, pääasiassa kuntoutustyötä tehden, mutta myös joitakin arviointeja olen tehnyt. Työskentelen päiväkoti- ja kouluikäisten lasten kanssa ja eniten kokemusta minulla on äänteellisten ja motoristen pulmien sekä erilaisten kielellisten taitojen kuntoutuksesta.

Koen lasten kanssa työskentelyn mulle luontevaksi. Pyrin luomaan asiakkaan kanssa luottamuksellisen, innostavan, vastavuoroisen ja rohkaisevan ilmapiirin, jotta uusien taitojen oppiminen olisi lapselle mahdollisimman mieluisaa. Huomioin terapiassa lapsen yksilölliset mielenkiinnonkohteet ja haluan antaa lapselle mahdollisuuden vaikuttaa terapiakäyntien sisältöihin. Koen erittäin tärkeinä myös toimivat suhteet lapsen lähiympäristön ihmisiin, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Vapaa-ajallani nautin luonnosta: päämäärätön samoilu metsässä tai järveen pulahtaminen suoraan rantasaunasta lapsuuden kodissani on paras tapa rentoutua. Lisäksi harrastan lentopalloa ja kesäisin beach volleyta.

— Laura

AMMATILLISIA LISÄKOULUTUKSIA, JOITA LAURA ON KÄYNYT:

  • OPT 1
  • Puheen ymmärtämisen kuntoutus lapsilla ja nuorilla
  • Kerronnan pulmat: arviointi, kuntoutus ja vanhempien ohjaaminen